Vi sköter din hemstädning

Sugen på hemstädning i Stockholm? Vi finns här för dig!

Hemstädning i Stockholm
I en livlig stad som Stockholm finns det sällan tid över för att städa huset. Men det är som de säger i filmerna: det är ett smutsigt jobb, men någon måste göra det. Vill du verkligen sköta hemstädningen i ditt hem i Stockholm? Och om du vill göra det: När ska du hinna? Många människor väljer att ta hand om hemstädning i Stockholm själva, och det på bekostnad av den viktiga fritiden. Om du vill få tid över för att göra saker som du tycker om, se till att anlita vår hemstädning i Stockholm! Ring eller skriv ett mail till oss redan idag.

Ett av våra proffs i Stockholm kommer hem till dig och tar hand om hemstädningen på ett effektivt och tillförlitligt sätt! Från dammsugning till golvrengöring. Från desinfektion till damning av husets alla delar. Från vardagsrummet till badrummet, sovrum och kök – Ja, var helst vår hemstädning i Malmö behövs.
Strykning
Strykning är en aktivitet som någon i huset måste ta hand om. Och det är svårt att komma överens om vem som ska göra jobbet. Ingen höjer någonsin sin hand för att stryka frivilligt. Därför håller vi på Städfiskarna upp vår hand. Vi är helt enkelt den hjälp du letade efter!. Som kund av vår regelbundna hemstädning i Stockholm får du gärna välja till strykning som ett moment. Vi vet hur arbetet kan göras snabbt och effektivt. Det finns ingenting vi inte kan stryka. Vi fixar skjortor, klänningar, tröjor, kjolar – Ja, vad det än är.
Hemstädning efter evenemanget
Kanske har du anordnat en kräftskiva, ett midsommarfirande eller en julfest. Kanske är det bara en vanlig fest som du anordnat för dina vänner och din familj. Oavsett vad så är städningen efteråt säkerligen det du ser minst fram emot. Om beskrivningen stämmer överens på dig bör du ta kontakt med oss på Städfiskarna. Vi utför regelbundet hemstädning i Stockholm efter evenemang av olika slag. Vi fixar så att allt skräp hamnar i skräppåsar, vi städar golv och torkar bord och möbler.

Låter det intressant? Ring eller skriv till oss idag!

Share this post