Betongarbeten i Stockholm – Mina 3 främsta anledningar

När jag startade den här bloggen (eller vad vi nu ska välja att kalla den) så var det lite oklart vem min mottagare var. Jag började skriva om billiga recept, eftersom jag vid tidpunkten hade väldigt lite pengar. Jag gick vidare till att skriva om gamla skivor. Detta eftersom jag hade upptäckt pappas gamla LP-boxar i källaren. När jag sedan fortsatte följa min intuition kom fler och fler inlägg att handla om mitt jobb. Hur det är att arbeta med betongarbeten i Stockholm. Hur det är att komma in på arbetsmarknaden för byggjobb i storstan efter att ha bott hela livet i en småstad. Nu, några år senare, har jag undersökt vilken min publik är. Och det har visat sig att många av er som läser mina texter gör det just för att ni är intresserade av jobbet. Kanske sysslar ni också med betongarbete i Stockholm. Kanske funderar ni på vilken väg ni ska välja karriärmässigt. Eller kanske tycker ni bara att det är himla trevligt att läsa om. Vad er anledning än är så är ni i alla fall hjärtligt välkomna!

Eftersom mitt betongarbete i Stockholm verkar vara mest intressant tänkte jag ägna detta inlägg åt just det. Någon önskade att jag skulle lista de främsta anledningarna till varför man ska arbeta med betongarbeten just i Stockholm. Jag har inte funderat över det på det viset förut, men jag ska göra ett försök.

  1. Arbetstillfällen

Innan jag började med betongarbeten i Stockholm gjorde jag jobb på mindre orter. Och det kunde vara tufft. Helt enkelt för att det bor betydligt färre människor där. Det finns helt enkelt inte en efterfrågan på samma sätt. I Stockholm finns alltid företag och privatpersoner som står i kö för att få din hjälp. Det känns tryggt!

  1. Arbetsgivare

Säga vad man vill om mindre arbetsgivare inom den här typen av yrken, men det är inte den säkraste anställning man kan ha. Här upplever jag en stor skillnad med att arbeta i storstaden. I Stockholm finns de stora företagen inom betongarbeten. Här har man schyssta avtal, lönen betalas ut i tid och man stöd på alla sätt som man förtjänar.

  1. Läget

Ja, det går väl inte riktigt att komma ifrån. Stockholm är en av världens vackraste städer, vare sig man sysslar med betongarbeten eller annat. Det är härligt att leva här, och det rekommenderar jag starkt alla som läser detta att prova på någon gång.

Hörs snart igen!

Share this post