Golvspeciallist Stockholm

Vill du installera ett nytt golv i ditt hem och letar du efter ett hållbart golv av hög kvalitet i Stockholm? I så är golvspeciallister från Stockholm det perfekta för just dig. Med deras breda utbud och anpassningsalternativ är du garanterad att hitta det du letar efter.

Din specialist på golv i Stockholm
Namnet säger allt; de är specialister inom golvområdet i Stockholm. De förstår bättre än någon annan att att välja ett lämpligt golv är ett viktigt val. Ett golv skapar atmosfär i huset och när det väl är där kommer det att pågå i åratal. I vårt sortiment hittar du bara golv av bästa kvalitet. Alla våra produkter är hållbara.
Delägger stor vikt vid att tillhandahålla god service och kvalitet; därför kan du bara förvänta dig det bästa hos oss!

Ett trägolv i Stockholm: välj PVC!
När du väljer trägolv kan det ge en hel atmosfär i ditt hem. Trägolvet har dock många nackdelar. Det är därför de erbjuder ett underbart alternativ: PVC-golv som känns och ser ut som trägolv. Remsorna på våra PVC-golv kan inte skiljas från äkta trä. På grund av lättnaden känns de som trä.

Marmoleumgolv
Ett marmoleumgolv är en naturlig produkt tillverkad av linolja, trämjöl, harts, jute och kalksten. Detta golv är endast tillverkat av naturliga råvaror. Dessa golv är mycket populära; detta beror främst på den naturliga sammansättningen. Dessutom utstrålar marmoleum design och äkthet.
Hos specialisten köper du en produkt av högsta kvalitet, vars hållbara skönhet garanteras!

Våra speciella vinylgolv
Vill du ha ett vinylgolv installerat? Då är en Novalon ett utmärkt val. Detta golv är lätt att underhålla, hållbart och mycket bekvämt tack vare sin motståndskraft. Dessutom ser ett vinylgolv vackert på grund av det varma utseendet. Detta golv är mycket prisvärd och passar alla bostadsanvändare.

Installation
Hos specialisterna är du inte bara på rätt plats att beställa ett nytt golv utan de kan också hjälpa dig med installation och efterbehandling av ditt golv. Vill du att ditt nya golv ska läggas av en av Stockholms golvläggare? Eller har du helt enkelt inte tid att göra det här jobbet själv?
Golvspecialisten hemma hjälper dig gärna och gör gärna detta åt dig. De åker inte hem förrän du är nöjd med slutresultatet. Det är en garanti på de golv de erbjuder. Tvivla inte på att ringa och kolla vad det skulle kosta för dig att låta en erfaren golvläggare göra jobbet åt dig.

Efterbehandlingsgolv
Om du har ett nytt golv installerat vill du naturligtvis att det ska läggas och färdigställas så vackert som möjligt. Förutom installationen levererar de golvbrädor med olika profiler. Dessa är av det bästa materialet och finns i olika färger. Tillsammans med dig väljer de noggrant de golvplattor och profiler som är bäst för ditt nya golv.

Behöver du hjälp med att installera ditt golv?
Har du valt en vacker ny vinyl , matta, PVC eller Marmoleum golv ? Och behöver du hjälp med installationen av golvet? Tveka inte att kontakta oss, eftersom de är glada att hjälpa dig. Specialisterna är glada att rulla upp ärmarna och vet bättre än någon annan hur de kan lägga ditt golv på ett så professionellt sätt som möjligt och hur de kan göra det så vackert som möjligt.

Share this post