Julpyssel med iphone laddare

Nu är det inte riktigt jultid, men det brukar ju komma en ny varje år och du kanske är en sådan som redan nu börjar fundera på det. Nya idéer för julpyssel är väl alltid välkomna och kan kanske användas vid andra festligheter också, och en helt ny tanke är att göra ditt julpynt av iphone laddare. Du har säkert några stycken och du behöver väl inte dem ändå, man får ju så många iphone laddare när man köper apples produkter.

Du tycker möjligen att det låter som ett konstigt material att jobba med, men iphone laddare ger många möjligheter. Du kan förstås kombinera dem med de traditionella julsakerna som glitter och granar och så. Måla iphone laddarna i polkagrismönster eller doppa dem i guldfärg för att få fina girlanger. Du kan även fläta dem, och då kanske du vill ha några olika färger på dina iphone laddare.

Det blir även fina ersättare till de vanliga julgranskulorna om du snurrar ihop iphone laddare till små bollar. Av kontakterna kan du göra stjärnor, du behöver sätta ihop några stycken med piggarna utåt. Snåla inte med lim och tejp när du pysslar med iphone laddare, du vill att pyntet ska hålla ihop så du kan ha det även kommande jular. Tänk dig när du blir gammal och du kan visa barnbarnen vad du gjort av dina iphone laddare. Men då måste du limma ordentligt.

Är du ännu mer pysslig av dig kan du sticka med iphone laddarna, du kanske vill ha en ful tröja eller julstrumpor, om du har blivit lätt amerikaniserad. Om inte kan du sticka en tomteluva eller något, det är bara fantasin som stoppar. Till dessa projekt går det dock åt många iphone laddare, så det kan vara bra att inventera hur många man har innan man börjar. Det blir så jobbigt om man står där med halvfärdiga sockor och inga iphone laddare. 

Det var några varianter på pyssel med iphone laddare, du kan säkert hitta på några fler. Förutom detta kan du förstås ladda mobiler med dem, eller använda dem för att hålla borta klåfingriga ungar och katter från granen. Med lite kreativitet och ett gäng iphone laddare kommer man långt.

Share this post