Markiser

Utomhus – Modern fasad design

Utomhus förbättringar är jämförbara med horisontella persienner för inomhusbruk. De kännetecknas också av sina horisontella, reversibla lameller, som du kan justera i de finaste graderingarna. Som ett resultat, de individuellt kontrollera ljusincidensen och synligheten och säkerställa optimal visuell, bländning och solskydd.
Aluminiumhängningarna bidrar också till den moderna fasaddesignen med sin estetiska effekt. Ensam eller i kombination med inre syn- och solskyddssystem skyddar utomhuslotteringarna ditt hem från för mycket sol och värme. Som ett resultat av detta bidrar de robusta och resistenta systemen till effektiv klimatreglering.

Produktfördelar

• Skräddarsydd enligt dina önskemål
• Steglös reglering av ljusincidens
• Effektiv klimatreglering
• Hållbar, hållbar och väderbeständig
• Högkvalitativa aluminiumlameller
• Specialfärger enligt RAL möjligt• På begäran med
vind- och pendelskydd
Frågor på det? Kontakta Emmanuels Markiser i Stockholm redan idag!

Textil – Att hålla en tydlig målbild med Octo

Den självhäftande textilen Octo föddes ur behovet av att utveckla ett visuellt skydd med ett textilt utseende, för vilket inga monterings- eller upphängningssystem är nödvändiga. Resultatet är ett revolutionerande tyg som fäster vid alla inre fönster själva. Den självhäftande textilen är särskilt lämplig för speciella fönsterformer.
Octo skyddar mot nyfikna ögon samtidigt som det ger tillräckligt med dagsljus. På grund av den speciella tygstrukturen bibehålls också ögonkontakt med utsidan.

Det finns inga gränser för användningen av självhäftande textilier – vare sig i privata vardagsrum, kontorsbyggnader eller ens i offentliga lokaler. På grund av den speciella självhäftande beläggningen och den antibakteriella utrustningen är textilen även lämplig för våtrum och kan användas i badrum, tvättstuga och kök. Certifieringarna flamskyddsmedel P1 och N1 möjliggör också säker användning i föremål.

Produktfördelar

• Perfekt för alla speciella former
•Självhäftande textiltyg• Brett utbud av
applikationer• Inga monterings- och
fjädringssystem• Ta bort utan
motstånd
• Octo erbjuder funktionellt visuellt skydd för alla vanliga fönster, dörrar och fönsterspecialformer inomhus.

Vill du veta mer om markiser i Stockholm eller om Octo? Ring oss på Emmanuels Markiser Stockholm redan idag. Vi svarar på alla dina frågor.

Njut av naturen i alla väder

Unna dig att ha trevligt utomus – oavsett om det regnar eller stormar. Ta gärna hjälp av Emmanuels Markiser Stockholm för detta. Din terrass med en terrasstak blir en plats där du kan koppla av i naturen och ändå vara väderoberoende.
Dessutom kan din individuella terrass takt utvidgas till ett flexibelt glashus med en rörlig glidande svarvning system. På så sätt kan du helt enkelt blockera ut obekvämt väder eller öppna upp för den värmande solstrålar.

Elysium markiser

Aluminium, oisolerad
Elysium terrass-tak är en filigran aluminium-konsol och takkonstruktion. Stålförstärkningar i takbjälkar, takfot och stöd tillåter stora takytor med hög bärförmåga. Genom en permanent takventilation upprätthålls ett behagligt inomhusklimat under taket och möjliggör en ostörd naturglädning samtidigt som regnskydd. För ytterligare väderskydd kan Elysium eftermonteras på ett filigranglashus med TP 23. Vill du veta mer? Ring Emmanuels Markiser Stockholm idag!

Aluminium, oisolerad

Med det exklusiva takterrasssystemet Ambival av aluminium kan många olika takformer realiseras. Hos oss på Emmanuels Markiser Stockholm får du tillgång till dessa högkvalitativa lösningar. De är speciella, filigran aluminiumprofiler som uppnår en lätt översvämmad elegans och möjliggör även stora konstruktioner. Med vertikala glaselement i Jäger 1, 2 och 3.

VÄXTHUS

Mycket nära naturen – men ändå skyddad.
Glam glashus är en kombination av en terrass tak och transparent helt glas glidande svarvsystem TS-22, den inramade versionen PG-23 eller oisolerade glas fällbara väggen TS-20. Alla tre system kan kombineras med terrassen tak som önskas, beroende på design och utseende. Glam glashus kännetecknas av skydd mot regn, vindskydd och ovanligt hög transparens. Frågor om Glam? Kontakta oss på Emmanuels Markiser Stockholm för att veta mer om dessa glashus.!

Mazarin är den variabla fri-arm paraply för den privata trädgården
Mazarin praktiska paraplytakfixering gör att skärmen kan öppnas i sneda lägen och stoppar svängningen av paraplytaket i vinden. Emmanuels Markiser i Stockholm levererar och monterar regelbundet denna lösning.

Philip – Centralt mast-paraply för privat och kommersiellt bruk
Philip är den minsta av de centrala mastskärmarna. Detta parasoll är litet för privata och catering-behov och kommersiellt bruk, men bara i sin kompakta dimensioner – när det gäller kvalitet, användarvänlighet, design och stabilitet, Philip är en riktig stor aktör i vår parasoll samling.
På grund av sin lätthet är Philip särskilt populärt som solskydd för gatukaféer. Kontakta Emmanuels Markiser för att veta mer om Philip.
Bocelli – storparasoll för höga krav
Bocelli är den perfekta stora skärmen för gastronomi och andra kommersiella applikationer. Oavsett om det är storskaligt solskydd på gatucaféet, elegant skuggning av utomhusunderhållning, elegant takläggning av allmänna utrymmen på mässor eller evenemang, som ett cirkulärt paraply, rektangulärt paraply. Frågor? Ring Emmanuels Markiser Stockholm redan idag!

Skatan – nya parasolldimensioner
Skatan är ett centralt mastparaply som startar där andra stora paraplyer stannar och öppnar upp nya dimensioner för dig vid skuggning och takläggning öppna ytor.
Ring oss för att veta mer om Skatan och om våra markiser!

Besök hemsidan för Stockholm här

Besök hemsidan för Malmö här

Share this post