Svar på tal om fasadrenovering

Frågor om fasadrenovering har fortsatt att rulla in de senaste veckorna. Det kanske känns lite oväntat med tanke på vad innehållet i den här bloggen brukar vara. Tro mig: Det tycker jag också. Med lite kontext är det däremot lite enklare att förstå.

För ett par månader skrev jag ett inlägg där jag, mest i förbifarten, nämnde att jag arbetar med fasadrenovering. Föga förvånande så var detta förvånande för många av er läsare. Jag hade inte väntat mig något annat. Frågorna har haglat in sedan dess. Det har faktiskt varit ganska intressant att följa. Ni har verkligen frågat om alla aspekter av att arbeta med fasadrenovering.

Som jag har förstått det så finns det lite olika kategorier av intresse. Vissa av er är mest nyfikna på personen vars blogg ni läser regelbundet. Detta kan jag verkligen förstå. I vissa perioder blir jag som besatt av personer vars innehåll jag konsumerar regelbundet. Andra personer tycks intresserade för att de själva funderar på att arbeta med fasadrenovering. De kanske har jobbat med andra byggrelaterade arbeten förut och nu ser fasadrenovering som något nytt att testa. Detta känns förstås extra kul. Som någon som arbetat med fasadrenovering i över 10 års tid kan jag verkligen rekommendera det. Jag har visserligen inte testat särskilt många andra typer av jobb. Det talar väl sitt tydliga språk, visserligen. Jag känner ju mig nöjd i den position jag är i. Nöjd med fasadrenovering.

Under några veckor har jag presenterat frågor och svar som ni ställt till mig. Så tänkte jag även göra idag, och säkerligen i fortsättningen också.

Hur länge har du jobbat med fasadrenovering?

Jag har arbetat med fasadrenovering sedan 2010. Närmare bestämt juni det året.

Trivs du bra med att utföra fasadrenovering?

Det korta svaret är: Ja, jättebra. Jag gillar många delar av jobbet. Känner att jag får göra skillnad, att jag får jobba i ett bra team. Jag gillar också att arbeta med kroppen, och det får man ju såklart verkligen göra.

Blir det kallt?

Denna fråga fick jag faktiskt från en väns barn, och jag kände mig tvungen att ta med den. Bra fråga, Felicia! Det blir faktiskt ganska kallt ibland. Särskilt när vi jobbar med fasadrenovering under tidig vår. Då kan det blåsa och vara ganska kallt ibland, så det gäller att klä sig varmt för att inte frysa.

Vi hörs snart igen!

Share this post