VÄLDIGT NOGGRANN RENGÖRING

En grundlig flyttstädning av ditt hus i Stockholm inom sex klick?
Är du kort i tid under veckan eller känner du inte för att städa ditt hus i Stockholm? Rasande Rent tar hand om grundlig rengöring av ditt hem. Detta kan göras efter en flytt (flyttstädning) eller renovering eller bara två gånger om året för ett riktigt rent hus. Beställ din städning online inom 5 minuter!
En stor rengöring av ditt hem av Rasande Rent:
Drömmer du om någon som grundligt tar bort kalk från badrummet och fett från dina köksskåp. Har du en städerska som bara städar globalt men saknar pricken över i:et. Är det svårt att hitta en bra städare eller har du negativa erfarenheter av städare? Vårt team av städexperter ser till att ditt hus städas noggrant på en eftermiddag eller morgon. Under städningen kan du lugnt shoppa, träna eller bara ta det lugnt. Gör det du mår bra av och kom tillbaka till ett underbart rent hus. På Rasande Rent vet vi vad smuts ogillar!

Flyttstädningen utföras av våra rengöring experter:
Är ditt hem smutsigare än väntat? Fett i köket, dammråttor, hår och avlagringar i duschen från den tidigare hyresgästen? Känner du att allt är för mycket att ta tag i och dina krafter sviker dig? Vill du att ditt hem ska bli riktigt nytt och ditt? Våra rengöringsexperter flyttstädar! Du kan sedan ta hand om den fortsatta den nog så påfrestande flytten.

Varför vår flyttstädning?

• Se priset innan du beställer
• Beställde din flyttstädning inom 3 minuter
• 100% tillfredsställelse-garanti
• Vi är kända från TV och nationella medier
• Mer än 4000 rena hus
• Beställ nu och betala enkelt med kort eller swish efter rengöring

VÄLDIGT NOGGRANN RENGÖRING
Vi städar i ett rasande tempo. Vårt namn, Rasande Rent, representerar den perfekta grundlig rengöring. Var som helst i Stockholm, när du vill. Våra medarbetare är välutbildade i kompetens och hyfs. Detta säkerställer ett glänsande resultat och en nöjd kund.

MYCKET SNABBT BUDGETERAT OCH BOKAT
Med vårt unika onlinebudget och beställningssystem kan du styra allt snabbt och enkelt. Du ser det exakta priset innan du beställer. Vi arbetar papperslösa och du betalar med kort eller swish. Med detta moderna system bokar du en gammaldags grundlig flyttstädning. Med tillfredsställelse garanti.

ALLTID DET BÄSTA MATERIALET
Vi kör framåt och har de bästa professionella resurser och material hos oss. Allt vi behöver är vatten och el. Rasande Rent använder så många miljövänliga resurser som möjligt. Eftersom vi, precis som våra kunder, alltid arbetar för att hålla miljön ren. Miljön är någonting som Rasande Rent prioriterar och du garanteras alltid att våra produkter är väl valda för att uppfylla de krav som vi ställer på vår städning. Information om våra produkter kan du få genom att fråga någon av våra duktiga städare. Rasande Rents sätter alltid kunden i det första rummet. I det ny städade och rena rummet.

http://flyttstädning-stockholm.nu

http://flyttstadningmalmo.nu

Ffter renoveringen rengöring ditt hus så att du sedan kan njuta av det:
Du har precis renoverat och nu ditt hus är täckt med envis byggnad damm och på golvet ligger en cement slöja? Få ditt hus professionellt rengjort. Våra rengöringsexperter avlastar dig gärna och tar noggrant bort byggdamm, gipsrester, färgrester och annat byggavfall från ditt hem.

Våra städteam:
Våra städexperter i Stockholm är utbildade. Oavsett om ditt hus är stort eller litet, de kommer se till att ditt hus är optimalt ren. De har alla lämpliga medel och material med sig. Efter att ha slutfört uppdraget kommer du och ditt team att gå en kontrollrunda genom ditt hus. Vi korrigerar omedelbart alla punkter som framgår av detta. Vi är inte nöjda förrän du är det!

Share this post