Vår facility management

Frågorna om mitt företag inom facility management har haglat in senaste veckan. Detta är riktigt roligt att se. Det är förbannat fint av flera olika anledningar. Till att börja med blir jag förstås glad att facility management tycks vara något som engagerar. För det andra kan det tolkas som ett tecken på att mina texter kan påverka. Det känns väldigt fint.

De flesta av de frågor som trillat in i inboxen har handlat om våra tjänster. Detta får mig att tro att ganska många av er som läser mina texter antingen driver eller arbetar på företag. Företag som kanske är i behov av facility management. I alla fall facility management som är bättre än den de har just nu. Vad vet jag? Jag spekulerar förstås.

Nu, kära läsare, ska jag be att få presentera vårt utbud av tjänster som går under paraplyet facility management.

Städning

Städning är förstås det mest grundläggande inom facility management. När man anlitar oss så får man hjälp med städning av lokalernas olika delar. Kök, badrum, konferenslokaler och kontorslandskap – ja, allt man behöver få städat får man städat. Jag ska inte säga att alla som anlitar facility management får hjälp med städning, men de gäller för de allra flesta.

Frukt

Frukt är både nyttigt och piggar upp stämningen på ett kontor. Det är därför de allra flesta företag nu för tiden tar in fruktkorgar regelbundet. Detta är en stor del av vår facility management. Vi levererar fruktkorgar till företag varje vecka. Ibland också oftare om det är så att detta önskas. All den frukt som vi levererar håller hög kvalitet och är kravmärkt. Detta är en självklarhet för oss.

Tvätt

I många verksamheter är tvätt av kläder och andra textilier ett viktigt inslag. I vissa fall kan det finnas ett dagligt behov av tvättjänster. På vårt företag har vi utfört tvättning som del av facility management under många år. De organisationer som behöver hjälp med denna typ av tjänst är ganska få. Men de som har behovet har också möjlighet att anlita oss för detta.

Själva grundbulten i hela vår verksamhet är att vi skräddarsyr alla paket. Facility management ska alltid anpassas efter kundens specifika behov. Detta är en övertygelse som varken jag eller någon annan i vår organisation tummar på. Vi tror på kundanpassade tjänster inom facility management helt enkelt.

Nu hoppas jag att jag har sålt in oss ordentligt. Hör av er i kommentarsfältet för att få kontaktuppgifter till oss!

Share this post